Jac van Pelt overleden

Een markant figuur binnen Heukelom is ons ontvallen………
Op dinsdag 15-09-2020 bereikte ons het droevige bericht dat, na een kortstondig ziekbed, Jac van Pelt in de leeftijd van 88 jaar rustig is ingeslapen in zijn vertrouwde omgeving aan de Driehoevenweg in Heukelom.
Jac is vanaf de oprichtingsdatum van het Reuzengilde Oisterwijk-Moergestel-Heukelom, in september 2000, samen met zijn vrouw Nell, een van de vaste begeleiders geweest van onze Heukelomse Mie. Samen heeft hij met onder andere Jeanne van Erp letterlijk onze befaamde bolderkar in de optocht voortgetrokken.
Mede door Jac zijn danstalenten heeft hij, in mei 2017, samen met Heukelomse Mie, aan het slot van de Internationale Reuzenstoet In Leuven, de eerste prijs gewonnen voor de uitvoering van de Reuzendans.
In zijn nog perfect passende zwarte trouwpak was hij een zeer graag geziene persoon, die zowel in Nederland maar ook ver over onze landsgrenzen, menig toeschouwer in hun herinnering aan vervlogen tijden deed herinneren.