…..en….. ACTIE !!!!

Onze drie Reuzen zijn getuige van recherche werk van een IRA aanslag met dodelijke afloop……

Eind jaren ’80 wordt het zuiden van Nederland opgeschrikt door een reeks dodelijke IRA_aanslagen. Een speciaal team van rechercheurs opent de internationale jacht op een onzichtbare terreur cel, die een aanslag van ongekende omvang in Nederland heeft gepland. De dramaserie genaamd “The Spectacular” is geïnspireerd op een waar gebeurd, niet eerder verteld verhaal.

Het recherche team bestaat uit zowel Nederlandse, Duitse en Belgische rechercheurs en heeft een onderkomen in een oud gebouw in Roermond. In voornoemd gebouw staan meerdere Reuzen opgeslagen, ook die van het Reuzen Gilde Oisterwijk-Moergestel-Heukelom.

Wat onze Reuzen in het recherche gebouw allemaal te horen en te zien krijgen is te zien in de 4 delige VPRO serie welke in het najaar 2021 op NPO 3 en NPO Start is te bewonderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *